maanantai 27. heinäkuuta 2015

Pennuilla ikää 1 viikko

Ensimmäinen viikko selvitty ja kaikki pennut kasvavat edelleen hienosti. Ensimmäiset pienet haukahdukset on jo kuultu ja pikkujaloissa vauhti alkaa kasvaa. Pieniä yrityksiä tassuille nousussa on jo nähtävissä, voi olla että silmien avautuessa vauhti on jo kova.



Merlepennut (poika oikealla). Väritys kaikilla omanlaisensa ja erottuvat sen vuoksi hyvin toisistaan. Vasemmanpuoleinen (pää ylimmäisenä) merletyttö selvästi tummemman harmaa kuin toiset, vaikka se ei kovin hyvin kuvasta erotu.



Trikkipennut. Etualalla näkyvällä tytöllä ei ole otsassa valkoista merkkiä, joten se on helppo erottaa kahdesta muusta. Ensin näytti siltä, että kukaan pennuista ei olisi saanut kokokauluria (valkoinen kiertää koko kaulan ympäri), mutta karvan kasvaessa vasemmanpuoleinen tyttö on saanut hennon mutta selvästi erottuvan kokokaulurin.


Maitobaari auki :)



Pennut asustelevat tällä hetkellä meidän makuuhuoneessamme sijaitsevassa pentulaatikossa. Pentuja käsitellään useaan otteeseen päivän aikana, myös perheemme lapset osallistuvat pentujen hoitoon ja käsittelyyn. Kun pennut kasvavat ja pentulaatikko jää pieneksi, pennut siirtyvät olohuoneeseen keskelle perheemme elämää ja pääsevät tutustumaan collieemme sekä kissaamme.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti